Nieuwe ontwerpen

Het opzetten van een webshop was zo gepiept. De eerste kaarten stonden vanaf het moment dat ik bedacht een shop te openen, binnen drie uur online. Het hele plan rondom Cartelleke was toen ook klaar. Logo, thema, webshop opmaken…

Maar nu, nu heb ik de smaak pas echt te pakken! Ik zie in alles een mogelijkheid voor een nieuw ontwerp. Dieren met een hart, daar begon het mee. Als ode aan mijn geboortegrond, Westkapelle, maakte ik een paar ontwerpen met vuurtorens. Die werden zo enthousiast ontvangen, dat ik daarop voortbordurend het thema ‘Hollands met een hart’ bedacht. Niet de standaard ‘ik-hou-van-Holland’ uitstraling in rood met blauw, maar mooie pastels. Nèt even wat anders en altijd met een hart! Het hart is immers dat wat mijn ontwerpen al jarenlang in zich dragen.

Het ontwerpen van een kaart kost tijd, veel meer tijd dan ik op dit moment heb. Maar elk idee schrijf ik op en elke suggestie neem ik ter harte. Naast het uitwerken van het Holland-thema ga ik de komende week ook aan de slag met de Kerstkaarten. Ruim op tijd, zodat iedereen de kans krijgt zijn eigen ‘kerstkaart-met-een-hart’ te versturen!

molens met een hart vierkant vuurtorens met hartjes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s