Stop, breathe and think!

Af en toe is het fijn om even alles in de wacht te zetten, rustig adem te halen en na te denken. En waar doe je dat beter dan op vakantie? Vorige week reden we naar het pittoreske Mhère, midden in de Morvan. Echt vakantie in Frankrijk! We huurden een prachtig oud postkantoor. Super mooi ingericht met brocante, heel veel ruimte (zelfs een speelkamer vol speelgoed) en alles aanwezig wat je nodig hebt voor een baby! Nelson en Lotus hebben genoten en wij ook. In Mhère zit een gezellig eetcafé/restaurant, dat uitgebaat wordt door de Nederlandse Ron.

IMG_1339 IMG_1342 IMG_1344 IMG_1349 IMG_1223IMG_1239

Voor mij betekent vakantie: fotograferen! Veel tijd brachten we in en om ons huis door, dus deze vakantie bleef het aantal foto’s beperkt. Maar een paar beauty’s wil ik graag met jullie delen. Gemaakt in en om de Kathedraal van Vézelay. Een prachtige oude stad. Wij vertrokken al vroeg en waren zo de hordes toeristen voor:

frankrijk 15 frankrijk 16 frankrijk 17 frankrijk 18  frankrijk 20 frankrijk 21  IMG_6580 IMG_6602 IMG_6605 frankrijk 19IMG_6493IMG_6608IMG_6628 IMG_6619  IMG_6703 IMG_6709

Het was fijn om een week alleen met ons gezin te zijn. Even geen werk, geen voetbal, geen verplichtingen… Nu vol energie even vier weken knallen voor de bouwvak begint!

Gratis poster: stop, breathe & think!

Nog geen vakantie? Een paar minuutjes ontspanning doet ook al wonderen!
Ter inspiratie een gratis te printen poster:

stop breathe think poster

 

Advertenties

Een gedachte over “Stop, breathe and think!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s