Zomer in Zeeland | vakantie in Nederland

Vorige week gingen we even, heel even, back to my roots. Een bliksembezoek van twee dagen aan Westkapelle. Zodra je Walcheren binnenrijdt kom je in een andere sfeer terecht. Een sfeer die zich het best laat vergelijken met die op de Waddeneilanden. Het is gemoedelijk, relaxed, vrolijk en veilig. De perfecte plek om even bij te komen dus! Wij sliepen twee nachtjes bij Villa Eb & Vloed; deze bed & breakfast is een aanrader. Hoge punten op Zoover en andere vakantiesites. En terecht natuurlijk, want de eigenaresse is de allerliefste vrouw van Nederland: mijn moedertje!

Samen met Nelson, die “heel erg dol is op de vuurtoren”, zoals hij zelf zegt en Lotus gingen we twee dagen naar het strand. Mijn moeder heeft een strandhuisje bij de Joossesweg; het rustigere gedeelte van de Walcherse kust. Maar wel met alle voorzieningen. We hadden geluk, want het was de hele middag ‘opkomend water’. Dat betekent dat Nelson met zijn rubberbootje het water op kon! En, als kers op de taart, er waren golven. Behoorlijke golven. Flink dobberen dus! De tweede avond bleven we lekker lang op het strand. Terwijl iedereen naar huis sjokte doken wij nog een keertje de zilte zee in. We aten een lekker patatje op het strand en pas om negen uur verlieten wij het (haast lege) strand. Wat een heerlijke dag!

Nu we thuis zijn zoek ik een paar mooie foto’s uit. Hier in huis is weinig Zeeuws te bekennen. Dus ik ga eens heel hard nadenken welke foto’s ik hier aan de muur ga hangen!

IMG_8609 IMG_8691 IMG_8693 IMG_8694 IMG_8695 IMG_8696 IMG_8697 IMG_8698 IMG_8699 IMG_8700 IMG_8701 IMG_8782

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s