De geboortekaartjes van 2016

Een van de allerleukste dingen die ik doe vind ik het ontwerpen van geboortekaartjes. Ik hou ervan als mensen kiezen voor een persoonlijk kaartje. Daarom neem ik er ook uitgebreid de tijd voor. Het is zo leuk om mee te leven met de aanstaande ouders. Het leuke is dat de ouders vaak zelf al best een idee hebben van wat voor kaartje ze willen. Ik hou tijdens het ontwerpen contact en zo durf ik te stellen dat de ouders samen met mij hun geboortekaartje ontwerpen. Als je kiest voor een persoonlijk, op maat gemaakt kaartje, is er ontzettend veel mogelijk. Veel meer dan wanneer je een standaardkaartje kiest.

Hippe geboortekaartjes

Afgelopen jaar (eerlijk is eerlijk, de eerste is van eind 2016) heb ik de geboortekaartjes ontworpen voor Evi en Suze Nola. Beide kaartjes zijn strak en toch ook speels. Het kaartje van Suze Nola heeft een kraftpapier look gekregen. Door de kaart te laten printen op extra zwaar papier is het een echte eye catcher geworden.

 

Geboortekaartjes op bloeipapier

De kosten van een op maat gemaakt geboortekaartje vallen reuze mee. Ik durf wel te stellen dat het in de meeste gevallen goedkoper is dan een standaardkaartje. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op. Door mijn samenwerking met Kekootje is het nu ook mogelijk om geboortekaartjes op bloeipapier af te laten drukken. Dat is zo gaaf!

Dit jaar staan er al drie kaartjes te wachten op een baby. Ik wil er zo graag meer maken, daarom zal ik in mijn blog de komende tijd vaker ‘reclame’ gaan maken. En het zou leuk zijn als jullie me daarbij helpen ;-).

Advertenties

Een gedachte over “De geboortekaartjes van 2016

  1. Mooie kaartjes heb je gemaakt! Leuk dat je dit helemaal zelf ontwerpt. Wij hebben net een geboortekaartje uitgezocht en helemaal naar wens aangepast. Anders had ik zeker contact opgenomen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s