Nelleke

19466317_1467875306584497_6302018693566915652_oDe eerste dertig jaar van mijn leven was ik een trotse Zeeuwse. Nu, al ruim 10 jaar een trotse Friezin. Van Zuid naar Noord… Toen ik in Friesland ben gaan wonen startte ik met cursussen fotografie. Die waren het vertrekpunt voor een hobby die al snel uit de hand liep. Daarnaast bekwaamde ik me in het werken met teken- en beeldbewerkingsprogramma’s.

Ik woon op een Friese terp. Samen met mijn allerliefste, onze zoon Nelson (6) en dochter Lotus (4). Naast een parttime baan run ik een eigen bedrijf: Wouters Vormgeving & Communicatie. Vanuit dat bedrijf werk ik niet alleen in opdracht, maar ontwerp ik kaarten en posters met inspirerende teksten die ik te koop aanbied. Zo af en toe plaats ik op mijn blog posters die gratis te downloaden zijn. Deze blog gaat over al het moois dat het leven te bieden heeft. En natuurlijk schrijf ik over mijn passies ontwerpen en schrijven. Geniet met me mee!

Vragen? Graag!

Advertenties

Een gedachte over “Nelleke

 1. Hallo Nelleke,

  N.a.v. je twitter reactie even een berichtje. Wat een mooie site heb je en je maakt prachtige dingen. Ik zou je graag wat meer info willen mailen over onze werkwijze met kaartontwerpers.
  Waar kan ik dat naar toe mailen?

  Hartelijke groet,
  Angela Veltmaat

  De Kaartjesfabriek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s