Nelleke

NellekebwVorm & Tekst

De eerste dertig jaar van mijn leven was ik een trotse Zeeuwse. Nu, al 10 jaar een trotse Friezin. Van Zuid naar Noord…
Toen ik in Friesland ben gaan wonen startte ik met het volgen van cursussen en workshops creatieve fotografie. Die waren het vertrekpunt voor een hobby die al snel uit de hand liep. Daarnaast bekwaamde ik me in het werken met teken- en beeldbewerkingsprogramma’s en het schrijven van artikelen en blogs.

In opdracht & vrij werk

Ik woon op een Friese terp. Samen met mijn allerliefste, onze zoon Nelson (6) en dochter Lotus (4). Naast een parttime baan run ik een eigen bedrijf: Wouters Vormgeving & Communicatie. Vanuit dat bedrijf werk ik niet alleen in opdracht, maar ontwerp ik kaarten en posters met inspirerende teksten die ik te koop aanbied. Zo af en toe plaats ik op mijn blog posters die gratis te downloaden zijn. Deze blog gaat over al het moois dat het leven te bieden heeft. En natuurlijk schrijf ik over mijn passies ontwerpen en schrijven. Geniet met me mee!

En meer inspiratie!

Naast ontwerpster en tekstschrijver ben ik ook blogger en columniste. Ik schrijf voor Hip & Hot Magazine en hou een blog bij. Schrijven is niet alleen een uit de hand gelopen hobby. Ik werk parttime in de pr/communicatie en schrijf graag artikelen, webteksten en persberichten. Daarnaast ben ik erg actief op Facebook, InstagramTwitter en Pinterest . Altijd op zoek naar inspiratie, om die vervolgens weer te delen! Volg je me al?

Dromen!

“Aus den Traumen der Frühling wird im Herbst Marmelade gemacht”, luidt een Duits spreekwoord. Zonder dromen was ik nog steeds Juridisch Adviseur Handhaving geweest. Niets mis mee, maar ik ben blij dat ik mijn droom waar durfde te maken. De komende jaren wil ik mijn vaardigheden als illustrator verder uitbreiden. Nog meer tekenen, ontwerpen maken die gedrukt worden op behang of gordijnstof. The sky is the limit! Daarnaast ben ik dol op het schrijven van teksten en columns. Ook daar wil ik graag verder in groeien. Genoeg te dromen dus!

Vragen? Graag!

Hartelijke groet,

Nelleke Wouters

Vragen? Graag!

Advertenties

Een gedachte over “Nelleke

 1. Hallo Nelleke,

  N.a.v. je twitter reactie even een berichtje. Wat een mooie site heb je en je maakt prachtige dingen. Ik zou je graag wat meer info willen mailen over onze werkwijze met kaartontwerpers.
  Waar kan ik dat naar toe mailen?

  Hartelijke groet,
  Angela Veltmaat

  De Kaartjesfabriek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s