Workshops

Kennis moet gedeeld worden. Daarom bied ik regelmatig workshops, masterclasses en korte cursussen aan over uiteenlopende onderwerpen. Voor volgend voorjaar staan een aantal workshops op de agenda.

ACTIE!

Boek je voor 1 januari 2018 een workshop? Dan ontvang je 5 euro korting! En betaal je maar € 22,50.

  • Handlettering voor beginners     |    € 27,50

Handlettering is hip. En dat is niet zo gek ook. Het is namelijk ontzettend verslavend, leuk en je hebt er alleen een pen en papier voor nodig.

Handletteren is eigenlijk het tekenen van letters. Je kunt hiervoor een quote gebruiken, zoals je tegenwoordig vaak in tijdschriften ziet. In deze workshop leer je de basis van het handletteren. Ook deel ik mijn tips & tricks met je en ga je natuurlijk zelf aan de slag! Je zult ervaren dat handletteren helemaal niet zo moeilijk is. Geen mooi handschrift? Geen probleem! Ook dan kun je mooie ontwerpen maken.

Bij de cursus is koffie/thee, water, lekkers en een basispakketje stift/potlood/gum en papier inbegrepen.

Duur: 2,5 uur

Data: volgen in januari.

  • Fotograferen met je smartphone   |     € 27,50

Vroeger was fotograferen voorbehouden aan mensen met de mooie camera’s. Die tijd ligt al lang achter ons. Met een smartphone maak je namelijk geweldige foto’s én je deelt ze snel en makkelijk met familie, vrienden of zelfs de rest van de wereld.

In deze masterclass leer je alles over compositie, creatief fotograferen en de mogelijkheden die je smartphone biedt om foto’s te bewerken en/of te delen op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Ik inspireer je met mooie Instagram-accounts en geef je heel veel tips om mooie en opvallende foto’s te maken.

Duur: 2,5 uur

Data: volgen in januari.

De workshops worden gegeven in het dorpshuis in Raerd, maar kunnen in overleg ook op een andere locatie aangeboden worden. Vanaf 6 deelnemers kom ik graag bij jou thuis!

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste de data van de workshops weten? Of alvast voor-inschrijven en zeker zijn van een plaatsje? Dat kan! Je schrijft je hieronder in. Wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje en ik neem contact met je op.

 

Advertenties