Zakelijk

 

Ontwerpen voor bedrijven

Net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Zo geef ik vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf en ontwerp ik communicatiemiddelen die daarbij passen. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende vrouwelijke ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.Fris logo

Een mooi logo met bijpassende huisstijl is vaak de eerste zichtbare indruk van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat deze huisstijl uitstraalt waar jij als ondernemer of bedrijf voor staat én dat het jouw klanten aanspreekt. Ik adviseer daarbij graag. Samen formuleren we de uitgangspunten voor jouw nieuwe huisstijl.

Vandaar ook mijn motto: “What we see, is what you get!”.

Het resultaat is een stijlvolle en persoonlijke uitstraling voor uw bedrijf. En nog betaalbaar ook!

Een huisstijl kan inhouden:Fris ontwerp logo en huisstijl

  • logo
  •  briefpapier
  • envelop
  • visitekaartje
  • Powerpoint-template
  • bepalen bedrijfskleuren en lettertype
  • autobestickering

Brochures, magazines & flyers

Naast vormgever ben ik tekstschrijver. Deze twee passies combineer ik graag. Zo maak ik wervelende brochures, boeiende (relatie)magazines en pakkende flyers. Ook de fotografie hiervoor kan ik verzorgen.


Digitale ontwerpen; websites & iPadmagazines

Zichtbaarheid is belangrijk, ook (of beter gezegd: zeker) op het web! Samen met vaste collega-freelancers heb ik al vele tientallen websites ontwikkeld. De uitstraling van een site, gebruikersgemak én vindbaarheid zijn kernpunten bij het opzetten van een website. Daarom adviseer ik niet alleen over de vorm, maar schrijf ik als jij dat wilt, ook de webteksten en kan ik de fotografie verzorgen.

Samen met Tekstkeuken heb ik het iPadmagazine ‘Bagage’ ontwikkeld. Hiervoor heb ik de look & feel en het logo ontworpen én de complete vormgeving van het magazine gedaan. Ook ben ik nauw betrokken geweest bij het iPadmagazine van Hip & Hot. Naast redactielid was ik ook creatief ontwerper en verzorgde ik illustraties en iconen in het magazine. Onlangs is dit magazine vervangen door een blogazine waarvoor ik een deel van het creatieve ontwerp voor mijn rekening mocht nemen én waarvoor ik gastblogger ben.


Samenwerken

Ontwerpen is mijn passie, maar technisch ben ik minder sterk. Ik schroom dan ook niet om het programmeer- en drukwerk door vaste partners te laten uitvoeren. Naast prettige collega’s zijn het allemaal vakmensen. Zoekt u liever zelf iemand? Dan kan dat natuurlijk ook.

 

Advertenties